top of page

En engel har reist til himmelen(Gucci)

I går tok himmelen til seg en liten engel, min lille Gucci.

Fra 2005-2019

Gucci døde fra oss i går, det er en stor sorg for oss alle.

Gucci ble 13,5 år gammel, å har levd et liv med mye kos og kjærlighet.

Vår første dag uten Gucci er merket med tomrom, det lille ekstra voffet er vekk når vi står opp om morgenen. For meg som matfar i alle disse årene er dette helt ubegripelig at slikt må skje, men dessverre henter tiden inn oss alle en eller annen gang.

Gucci har alltid vært der, alltid trøstet når noen har vært lei seg, alltid tatt seg av alle i flokken på en fin og bestemt måte, heller ingen valp har gått henne forbi uten å ha blitt passet på eller lekt med.

Kan si med ord at hun aldri neon gang har gjort noen noe vondt, her har det vært godhet med et flott hjerte hele veien, uansett hvem som har ringt på døra, kommet på besøk, eller om en er syk, hun har alltid kommet tassene for å se hvordan du har det.

Å reise på kurs eller liknede var neste noe av det mest ille for meg, jeg kunne aldri sette fra meg koffert uten at hun spratt opp i den for at hun ønsket å bli med, å bli med er vel det mest koselige med henne.

Der det skjedde skulle hun være med, uansett alder eller form skulle hun alltid være med, selv om vi måtte bære henne på sine eldre dager.

Det er et stort tomrom inni meg, et langt magesug som ikke forsvinner, det bare biter i seg i mellomgulvet som igjen presses ut til tårer, jeg kan faktisk ikke beskrive hvor vondt dette er for meg i denne stund, bare ønsker vi var 10 år tilbake da vi lekte rundt i hagen og på hytta, gikk turer overalt, ikke minst elsket hun å kjøre tur.

Gucci jeg savner deg så......

Hundene sturer litt i dag, Zita er den som tar det mest ille opp, siste valpen i flokken som har hatt Gucci som læremester, Gucci var sjefen i flokken uansett alder eller form, de andre hadde stor respekt for henne.

Det er så mye å skrive og fortelle om denne lille skjønne frøkna Gucci gjennom 13 år, er så mange fine minner, er derfor savnet blir så vondt for oss som har vært rundt henne.

Legger ved noen bilder gjennom hennes 13 år, samt bilder der Zita legger seg til å våke over henne i går, ville ikke slippe henne etter at Gucci forlot oss i går.

Vi har en hytte i Rauland der alle dyrene våre elsker å være, der har jeg en flott plass der jeg har gravlagt to av mine tidligere hunder, Tips(valp av Gucci som døde med hjertefeil) og en som hette Felix fra min tidligere samboer(nydelig hund)

De ligger et sted der de får fred og et sted de elsket og elsker å være.

Himmelen har fått en ny engel som heter Gucci, savnet av deg er vondt lang inn i hjerteroten min Gucci.

Gucci Storm og meg koser på plenen hjemme

Gucci på tur på hytta i Rauland

Pappa kom da:)

Gucci leker med Sahdy:)

Gucci leker med Shady:)

Påsketid:)

Nyter påsken på fjellet:)

Bare er ute å koser seg:)

Gucci og meg var aldri langt fra hverandre

Vind i pelsen:)

Sjekker utsikten fra hyttetaket.

Ikke reis da pappa, så fall vil jeg være med:)

Ville aldri la meg reise Gucci, kunne aldri pakke en bag eller koffer uten at hun ville bli med.

Gucci sovnet inn i teppet sitt klokken 21.00 i går kveld:(

Zita klarer ikke la Gucci gå fra oss, la seg oppå henne i går etter at Gucci Sovnet inn, ville ikke rikke seg, hva tenker de små som vi ikke vet om.

Zita fortsetter og passe på Gucci, var hjerteskjerende å ta henne vekk fra Gucci.


Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page