top of page

Åpen dag hos AniCura Skien Dyreklinikk

I dag var det åpen dag hos AniCura Skien Dyreklinik, en dag hvor alle møtes.

Her stiller alle opp fra AniCura Skien Dyreklinkk sammen med redd dyra med mer.

Jeg synes dette er en utrolig flott dag fra Camilla og Jan Håkon med de ansatte, her var det en fin dag for deg eller dere som en familie både med og uten dyr, selv valgte vi å ta med Zita og Shady. Dette er noe AniCura Skien Dyreklinikk steller til hvert år.

Må si at dette var første gangen for oss i dag, men vi valgte å ta turen fra hytta vår i Rauland for å støtte oppom og samtidig se hva dette er for noe, her er det bare å smile.

Stor maskot som går rundt, ansiktsmaling for barna, konkurranser for hele familien inkludert hunden eller katt eller hva du måtte ha med deg av kjæledegge.

Ikke minst hadde de åpnet opp for alle rommene, å dette syntes vi var gøy, her får du se alle rommene der de undersøker dyr til hvor de opererer(KNALLBRA).

Ikke minst alle de hyggelige som jobber der, vi føler oss veldig heldige som har Camilla og Jan Håkon med fler som alltid hjelper oss når det er noe, for oss skaper de en trygghet hele tiden om at de gjør det lille ekstra for vår kjære dyr vi har rundt oss i hverdagen.

De aller fleste ganger går det bra, men noen ganger blir det trist dag av forskjellige grunner, personlig har jeg opplevd begge deler rundt dette, men ingen kan si noenting på den flotte oppfølgingen som vi har fått.

Jeg har mistet hund pga hjertefeil og av en årsak som ble kvelning grunnet svelget en stor bit.

Det skal dere ha, dere følger opp og ikke minst føler med oss, takk Camilla.

Som dere ser av Shady, kose er MYE mer moro enn å leke:)

Legger ved noen bilder fra dagen i dag, kos dere:)


Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page