top of page

Leker til pomeranien.

Når det gjelder leker til en pomeranien hund, er det kun fantasien som setter grenser.

Hos denne flokken bruker vi ikke for store leker, grunnen er at de gjerne blir fort lei, da de ikke klarer å håndtere disse noe bra.

Lekene som dere ser på bildet er de jeg har funnet frem til som fungerer uansett tid eller sted.

Pipeleker kan da ikke pipe høyt nok, å gjerne tøy leker som de kan kaste rundt å herje med.

Har du flere enn en hund, elsker de å dra i hver sin ende. Jo mer det piper jo mer morsomt er det, (ha tålmodighet er det eneste jeg kan si (smiler)).

Husk å kjøp inn leker slik som de oransje ballene dere ser. Det finnes mange varianter av disse hodebry lekene med mat inni. Dette stimulerer nysgjerrighet og det å løse oppgaver for hunden din. Det setter virkelig igang den konstruktive og smarte hjernen til disse hundene, å smarte det er de. Gjerne ha ett sett med leker slik at du kan variere litt og ta frem ulike leker slik at de ikke går lei. Legger du deg ned på gulvet sammen med de når de har lekene sine vil du få et supert samspill mellom lek og kos med hunden.

Alle disse lekene kan stort sett kjøpes i alle dyrebutikker.

Agility systemer for disse små krabatene finnes overalt på nettet, her er det om å gjøre å ikke kjøpe for store hinder, eller for mye. Se om hunden din synes det er morsomt før du eskalerer til mer avanserte stativer og systemer innen Agility.

Agility er utrolig morsomt både for hund og eier, det skaper et fantastisk spill mellom eier og hund, og det anbefales på det sterkeste.

Noen av lekene vi bruker, samt hjernetrim leker.

Første hoppet er så morsomt å få til.

Storm gjør mye for en godbit.

Storm i action, system kjøpt på nettet.


Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page